جرعه 27: میم ِ مینیمالیسم
مینیمالیسم به رغم شهرت در فضای هنری یا چیدمان منزل و مد و پوشاک؛ در حوزه اندیشه و تفکر چندان که شایسته است مورد توجه و مطالعه قرار نگرفته. این جرعه کوشش مختصری است در وسعت مباحث قابل طرح در این قلمرو. توضیح دادهام که چرا ترجمه «گزیدهگرایی» را بهترین ترجمه برای مینیمالیسم میدانم.
در جرعه سابق نگاه شوپنهاور به جناب سقراط را عرض کردم. آنچه در جرعه بیست و هفتم پادکست می موضوع صحبت ماست، متکی به نقل قول جملهای است از سقراط و به همین بهانه نگاهی انتقادی به داوری شوپنهاور نسبت به سقراط هم عرض کردم.
جرعه بیست و هفتم را میتوان پیشدرآمدی بر بحث مینیمالیسم دانست و در چند دقیقه ضرورت و مبانی آن به اختصار اشاره شده است.
دوس داری ادامه مطلب رو بخونی؟ روی کلید عضویت اون بالا کلیک کن و عضو شو! منتظرتیم!
جناب ایپکچی گرامی
ابتدائا بابت این جرعه های به راستی حکیمانه شما عمیقا سپاسگذارم. خیلی دوست داشتم در جاهایی که خصوصا خودتون تاکید کرده بودید مشارکت می داشتم، ولی متاسفانه به تازگی با این پادکست آشنا شدم و فعلا مشتاقم به دقت هر اپیزود رو حداقل دویا سه بار گوش بدم. همچنین به دغدغه های بسیار دردناکتون تا حد زیادی آگاهم (دردناک از این بابت که شاید عده خیلی خیلی کمی بتونن بفهمن واقعا شما چی می گید).
اگر اسباب زحمت نباشه یه سوالی هم داشتم: آیا جنابعالی قصدی مبنی بر برگذاری دوره های آموزشی فلسفه (بیشتر در حد اصول و مقدمات فلسفه و منطق) در فضای مجازی دارید؟ چون من هم مثل خیلی از علاقمندهای واقعی فلسفه درابتدا رشته دانشگاهی دیگه ای خوندم و دردا که از چنین آموزش هایی محروم بودم.
با سپاس
سلام بر شما
تدریس دروس فلسفه و منطق به سبک و سیاقی که در دانشگاهها تدریس میشه، اساتید مبرز و به نامی داره که تکرار مباحث عرضه شده توسط اونها خیلی ضرورتی نداره. مهمتر از تدریس رسیدن به طرح درسی خلاقلانه است که اگر فرصت و سواد پیاده سازیاش رو داشته باشم به ادامه ماجرا – یعنی درس گفتن و تشکیل کلاس – خواهد رسید